Acrylnagels

Acrylnagels worden gemaakt van een poeder en een vloeistof. Deze twee producten vermengen zich met elkaar waardoor er een bolletje acryl ontstaat. Dit wordt met een penseel op de nagels aangebracht en gemodelleerd. Acryl hardt uit aan de lucht dus gaandeweg het proces worden de nagels hard. Na 48 uur zijn de nagels volledig uitgehard.  Het is mogelijk om acryl op de natuurlijke nagel aan te brengen voor versteviging maar nagelverleningen is ook mogelijk. Wil je een mooie french manicure look of hou je van nailart, het is allemaal mogelijk!!

Nabehandeling

Omdat je eigen nagels gewoon doorgroeien moeten de acrylnagels om de 3 à 4 weken worden bijgevuld. Er wordt eerst een laag van de “oude” acryl afgevijld en vervolgens wordt er weer nieuwe acryl aangebracht, dit kan ook een volledig ander design zijn, zodat je er weer 3 tot 4 weken plezier van kunt hebben.

Verwijderen van acrylnagels

Het is geen enkel probleem om acrylnagels weer te verwijderen. Het is wel verstandig om deze vakkundig te laten verwijderen. Dit om beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen.

MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!