Behandelingen

Behandelingen

Jetties nagelstudio biedt verschillende behandelingen aan.
Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen:

Polygelnagels wordt met een penseel op de nagels aangebracht en gemodelleerd. De polygel hardt uit in de lamp.  Het is mogelijk om polygel op de natuurlijke nagel aan te brengen voor versteviging maar nagelverleningen is ook mogelijk. Wil je een mooie french manicure look, babyboom look of hou je van nailart, het is allemaal mogelijk!!

Nabehandeling

Omdat je eigen nagels gewoon doorgroeien moeten de polygelnagels om de 3 à 4 weken worden bijgevuld. Er wordt eerst een laag van de “oude” polygel afgevijld en vervolgens wordt er weer nieuwe polygel aangebracht, dit kan ook een volledig ander design zijn, zodat je er weer 3 tot 4 weken plezier van kunt hebben.

 

Verwijderen van polygelnagels

Het is geen enkel probleem om polygelnagels weer te verwijderen. Het is wel verstandig om deze vakkundig te laten verwijderen. Dit om beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen.

Jetties nagelstudio werkt met Gelpolish nagellak:
Gelpolish nagellak zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

Je kunt zelf kiezen hoe je je nagels gelakt wilt hebben!

 Het voordeel van gelpolish nagellak:

 • Het zit 14+ dagen goed
 • Het brokkelt niet af en laat niet los
 • Door middel van een UV lamp is het direct droog
 • Je natuurlijke nagels krijgen ook versteviging
 • Gelpolish heeft een super glans
 • Het is geschikt voor natuurlijke nagels maar ook voor kunstnagels
 • Bij Jetties nagelstudio worden je nagels vakkundig voorbereid op de gelpolish, zonder dat je eigen nagels beschadigd worden!
 • Het is ook super geschikt om op je teennagels te gebruiken, hier heb je extra lang plezier van (6-8 weken) omdat teennagels veel minder snel groeien dan vingernagels
 • Het kost maar een half uurtje van je tijd om het aan te laten brengen
 • Let op: nagelverlenging is niet mogelijk met Gelpolish nagellak!

Gelpolish nagellak op de tenen

Gelpolish nagellak is ook heel erg geschikt om op de teennagels te gebruiken. Hier heb je extra lang plezier van (6-8 weken) omdat je teennagels veel minder snel groeien dan je vingernagels. Ook hier kun je zelf kiezen welke kleur je op je nagels wilt.

PolyGel onmisbaar voor jouw nagels!

Mooie en gezonde nagels moet voor iedereen toegankelijk zijn! Daarom lanceerde Gelish het baanbrekende product PolyGel, dat zorgt voor sterke nagels met een op en top natuurlijke uitstraling. PolyGel heeft een aangename geur, het werkt sneller met minimale kans op een allergie. En het voelt ook nog eens vederlicht, alsof het je eigen nagels zijn! PolyGel is niet een must have voor je nagels!

Wat is PolyGel?

PolyGel is een handige alles-in-één formule waarmee in drie eenvoudige stappen perfecte nagels worden gecreëerd. Het is geen gel en ook geen acryl, maar is samengesteld met de beste eigenschappen van beide. Het draagt lichter dan gewone gel en acryl, is veel steviger dan gel en aanzienlijk flexibeler dan acryl. PolyGel geeft veel minder stof, heeft een verfrissende geur en hittevorming in de lamp is verleden tijd. Kort gezegd: PolyGel is het beste van beide!

Waarom PolyGel?

Wij geloven dat je veel meer plezier hebt wanneer je jouw ding doet met nagels die een geweldige uitstraling hebben en tegen een stootje kunnen. Het product is bedacht voor alle vrouwen (èn mannen!), werkzaam in de meest uiteenlopende branches, waar dan ook ter wereld. PolyGel wil gewoon iets toevoegen aan de dag van vandaag, om jouw dag zo perfect mogelijk te maken. Werk je in de zorg of horeca? Zit je regelmatig met je handen in het water of ben je aan het klussen? Geen punt, PolyGel blijft zitten als een huis! PolyGel brengt niet alleen kleur, maar vooral verwondering op de nagel.

De voordelen van PolyGel

 • Draagt lichter, voelt net als je eigen nagel
 • Het product is sterker en flexibeler, waardoor het nog beter blijft zitten
 • Het ziet er heel natuurlijk uit (niemand ziet dat je kunstnagels hebt!)
 • Aangename, verfrissende geur

Goed om te weten!

In alle salons waar gewerkt wordt met Polygel werken gecertificeerde stylisten. Uiteraard is Jet ook een gecertificeerde styliste!

MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!