PolyGel

Gelish PolyGel! Onmisbaar voor jouw nagels.

Mooie en gezonde nagels moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom lanceerde het merk Gelish het baanbrekende product PolyGel, dat zorgt voor sterke nagels met een op en top natuurlijke uitstraling. PolyGel heeft een aangename geur, het werkt sneller met minimale kans op een allergie. En het voelt ook nog eens vederlicht, alsof het je eigen nagels zijn! PolyGel is een must have voor je nagels!

Wat is PolyGel?

Gelish PolyGel is een handige alles-in-één formule waarmee in drie eenvoudige stappen perfecte nagels worden gecreëerd. Het is geen gel en ook geen acryl, maar is samengesteld met de beste eigenschappen van beide. Het draagt lichter dan gewone gel en acryl, is veel steviger dan gel en aanzienlijk flexibeler dan acryl. PolyGel geeft veel minder stof, heeft een verfrissende geur en hittevorming in de lamp is verleden tijd. Kort gezegd: PolyGel is het beste van beide!

Waarom PolyGel?

Ik geloof dat je veel meer plezier hebt wanneer je jouw ding doet met nagels die een geweldige uitstraling hebben en tegen een stootje kunnen. Het product is bedacht voor alle vrouwen (èn mannen!), werkzaam in de meest uiteenlopende branches, waar dan ook ter wereld. PolyGel wil gewoon iets toevoegen aan de dag van vandaag, om jouw dag zo perfect mogelijk te maken. Werk je in de zorg of horeca? Zit je regelmatig met je handen in het water of ben je aan het klussen? Geen punt, PolyGel blijft zitten als een huis! PolyGel brengt niet alleen kleur, maar vooral verwondering op de nagel.

De voordelen van PolyGel

  • Draagt lichter, voelt net als je eigen nagel
  • Het product is sterker en flexibeler, waardoor het nog beter blijft zitten
  • Het ziet er heel natuurlijk uit (niemand ziet dat je kunstnagels hebt!)
  • Aangename, verfrissende geur

Goed om te weten!

Je kunt Polygel ook zetten op alleen de natuurlijke nagel, zonder verlenging! Heb je last van splijtende nagels of vind je de lengte van je nagels prima maar zou je graag extra versteviging willen zodat je nagels niet afbreken, dan is Polygel echt iets voor jou!

MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!