Verzorging

Als je lange tijd plezier van je nieuwe nagels wilt hebben adviseer ik je om het volgende te doen:

Masseer minimaal 1 keer per dag je nagels en nagelriemen in met een SOLAROIL™ nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat de nagels gezond en flexibel blijven. Hiermee voorkom je dat de nagels uitdrogen en/of verharden, dan kunnen ze namelijk sneller breken of loslaten. De SOLAROIL™ nagelriemolie is verkrijgbaar in de nagelstudio.
Huishouden en bescherming van uw nagels.

Draag tijdens het schoonmaken met chemische middelen of andere agressieve vloeistoffen altijd handschoenen om je handen en nagels te beschermen. Dit geldt ook voor tuinwerkzaamheden.

Pak zoveel mogelijk spullen met de zijkant van je vingers, dit om teveel druk op de nagels te voorkomen. En gebruik voor het openen van bijvoorbeeld een blikje o.i.d. niet je nagel als gereedschap maar pak een mes, vork of schaar o.i.d.
Wacht niet te lang met het plannen van een nabehandeling, door het groeien van de nagel groeit de bolling van de kunstnagel naar het uiteinde van de nagel, hierdoor wordt de nagel minder stevig en heb je eerder kans op breken van de nagel. Bij een nabehandeling wordt de bolling van de kunstnagel weer op de goede plaats aangebracht en is de nagel weer stevig.
Gebruik bij het lakken van je kunstnagels altijd een onderlaag (basecoat) dit voorkomt dat de kleur van de nagellak in je kunstnagels trekt.

Gebruik bij het verwijderen van de nagellak een nagellakremover ZONDER aceton.

Aceton zal je kunstnagels zwaar beschadigen.

Gebruik nooit een nagelknipper om je kunstnagels in te korten! Het beste is om dit met een vijl te doen. Deze vijlen zijn verkrijgbaar in de nagelstudio.
Trek of peuter je kunstnagels nooit zelf los! Dit beschadigd je natuurlijke nagel en deze wordt daardoor dunner! Op het moment dat je geen kunstnagels meer wil kun je ze laten verwijderen in de nagelstudio.

Als je bovenstaande punten in acht neemt dan zal je veel plezier beleven aan je Acryl- of Gelpolish nagels.

MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!