MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!

Veel gestelde vragen:

U vindt hier bij TARIEVEN onze verschillende behandelingen en welke bij u past.

Lastig kiezen? Vindt u het moeilijk om te kiezen welke behandeling geschikt voor u is? Wij  helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Tijdens het intakegesprek kunnen wij kijken welke behandeling het beste past bij uw gebit, om tot het gewenste resultaat te komen.  U kunt ook altijd contact met ons opnemen op 06 42 45 69 09. Wij helpen u graag!

Er zijn op de lange termijn geen nadelige gevolgen bekend met betrekking tot het bleken van tanden. Uiteraard zijn er wel enkele zaken waar we rekening mee moeten houden. Net als iedere huid, is ook elk gebit anders. Daarom doen wij voor iedere behandeling een persoonlijke intake, zodat wij u en uw gebit leren kennen.

Wij richten ons op het cosmetisch tanden bleken op natuurlijke basis (peroxidevrij): pijnloos en veilig, waarbij hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De gels zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Er wordt gewerkt met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen, daarnaast is onze bleekgel pH neutraal. De gels zorgen er niet alleen voor dat uw tanden witter worden, daarnaast hebben ze verscheidene karaktereigenschappen die de mondflora ten goede komen. Ze verminderen namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen.

Het is geen probleem om regelmatig uw tanden te laten bleken met onze producten. Dit heeft te maken met de vriendelijke samenstelling van onze bleekgels.
Dit verschilt per persoon. Het is  afhankelijk van uw levensstijl, uw gebitstoestand en de mate en manier waarop u uw gebit verzorgd. Iemand die bijvoorbeeld veel verkleurende produkten zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn nuttigt, zal eerder verkleuringen op het gebit terug hebben. Meestal lopen de resultaten geleidelijk terug en zal na een half jaar tot een jaar een touch-up behandeling nodig zijn. Onze OPFRISBEHANDELING biedt een goede uitkomst, om uw gebit goed te onderhouden en een stralende witte lach te houden. Wij maken gebruik van producten met een vriendelijke samenstelling, waarbij het geen enkel probleem is om indien gewenst meerdere malen per jaar te bleken.
Wanneer men wisselt van het melkgebit naar een volwassen gebit, hebben uw tanden een genetisch vastgestelde kleur. Tijdens de behandeling worden verkleuringen in en op uw tanden weggehaald, waardoor de tanden lichter zullen worden. Het gaat om verkleuringen, die in de afgelopen jaren in het gebit terecht zijn gekomen. Uw tanden zullen na het bleken teruggaan naar de kleur, die de tanden van nature hebben.
Er is geen nadelig effect op vullingen en kronen, maar deze zullen niet witter worden. Oppervlakkige verkleuringen, zoals aanslag door koffie zou wel lichter kunnen worden. Er is vaak nog heel veel mogelijk, daar kronen, vullingen of bruggen vaak al jaren zitten en niet verkleuren. Uw eigen tanden verkleuren wel gewoon verder. Tijdens een persoonlijk intakegesprek kijken wij naar uw gebit en geven we u advies in wat er allemaal mogelijk is voor u.
Tanden bleken wordt gezien als een cosmetische ingreep en vandaar dat zorgverzekeraars dit niet vergoeden in hun basispakket. Sommige  zorgverzekeraar hebben dit opgenomen in het aanvullende pakket van de tandverzekering. Zij kunnen de behandeling in zijn geheel vergoeden of gedeeltelijke dekking hanteren. Vaak wordt er in polisvoorwaarden tanden bleken niet als zodanig benoemd. De zorgverzekeraar en tandartsen gebruiken echter dezelfde codes om deze vergoedingen aan te geven. Het bleken van tanden, valt net als de wortelkanaalbehandeling onder de E-codes. De code voor uitwendig tanden bleken is “E97” voor uw tanden en “E98” voor uw kiezen. U kunt het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar om te informeren of zij een vergoeding hanteren voor uw behandeling.
PRIJZEN!