MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!

Bij Jetties kun je terecht voor het bleken van tanden op natuurlijke basis!

Vanaf nu kun je veilig en voordelig je tanden laten bleken bij Jetties. Een prachtige witte lach voor iedereen! Meteen na de behandeling een prachtig resultaat!

Wil je een geweldige eerste indruk maken bij een sollicitatie, een date of ga je binnenkort trouwen en wil je voor altijd die prachtige look vastleggen op de bruidsfoto’s? Bij ons kun je terecht voor prachtige nagels (met of zonder verlenging), wimperextensions, henna brows en ook voor die prachtige witte lach!

Tanden bleken is ook een geweldig cadeau aan jezelf na het stoppen met roken, een prachtige witte lach geeft ontzettend veel zelfvertrouwen!

Wat zijn de voordelen:

  • 100% Kwaliteit: Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Zij zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege de perfecte resultaten.
  • 100% Veilig: Wij bleken tanden op natuurlijke basis (peroxidevrij). Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van je tanden niet veranderen en je glazuur niet beschadigen. Daarnaast is onze bleekgel pH neutraal en komt het de mondflora ten goede: het vermindert namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen.
  • 100% Hygiënisch: Al onze producten zijn voor éénmalig gebruik. Wij werken volgens de hygiëne regels van de Werkgroep Infectie Preventie. Direct Resultaat: In één behandeling direct zichtbaar resultaat voor een witter gebit. Gecertificeerd tanden bleken.

Behandelingen:

Opfrisbehandeling

Met de opfris behandeling kun je de kleur van je gebit onderhouden. Dit kun je bijvoorbeeld na een basis of uitgebreide behandeling 1 keer per jaar doen om de kleur te behouden.

Basisbehandeling

De basis behandeling is de standaard behandeling waarbij het gebit meteen een aantal tinten witter wordt. Deze behandeling is voor de meeste mensen voldoende om de meeste verkleuring weg te halen.

Uitgebreide behandeling

De uitgebreide behandeling is een intensievere behandeling. Deze behandeling is geschikt voor mensen die een lastiger te bleken gebit hebben.

Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, neem dan contact met ons op.
We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Over de behandelingen

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Als eerste gaan we samen de intake doen. Hierbij nemen we door wat je verwachtingen zijn van de behandeling en kunnen wij aangeven wat voor mogelijkheden er zijn. Je gebit wordt gecontroleerd en we kijken naar alle aspecten welke van belang zijn voor het bleken van de tanden. We stellen samen vast wat de kleur van het gebit is voor de behandeling en dit doen we ook weer na de behandeling zodat meteen inzichtelijk is hoeveel tinten lichter het gebit is geworden.

We beginnen de behandeling met het insmeren van een beschermende laag van vitamine E op je lippen. Gedurende de behandeling draag je een mond spreider, dit is om de tanden vrij te houden van de lippen. Dan wordt een gel aangebracht op de tanden en deze zal worden geactiveerd door een led lamp welke voor het gebit wordt geplaatst, deze zorgt in combinatie met de gel voor het bleken van de tanden.

De behandeling duurt ongeveer 1 ½ uur (inclusief intake). Tijdens de behandeling zit je heerlijk ontspannen in een verwarmde massage stoel. Afhankelijk van de gekozen behandeling zal het bleekproces meerdere keren herhaald worden (m.u.v. de opfrisbehandeling, dan wordt het bleekproces 1 keer gedaan). Als de behandeling klaar is dan kijken we samen hoeveel tinten lichter het gebit is geworden. Dit tovert meteen een witte lach op je gezicht!

 

Wanneer kies je voor tanden bleken?

Als je ouder wordt verkleurt je gebit. Maar het gebit gaat ook verkleuren door factoren van buitenaf, je kunt dan denken aan roken, koffie, thee of rode wijn en/of het gebruik van bepaalde medicijnen.

Contra indicaties

Wij kunnen je tanden niet bleken in de navolgende situaties:

  • Je bent zwanger of je geeft borstvoeding.
  • Je slikt medicijnen welke reacties geven met licht. Je kunt in de bijsluiter van je medicijnen kijken of dit het geval is of neem bij twijfel contact op met je huisarts.
  • Je bent overgevoelig voor licht.
  • Je bent jonger dan 16 jaar. (Van 16 tot 18 jaar kunnen we alleen je tanden bleken met toestemming van je ouders, je ouders moeten dan een handtekening zetten dat ze akkoord gaan).
  • Als je een chemokuur ondergaat of  in de afgelopen 6 maanden een chemokuur hebt gehad.
  • Als je gaatjes hebt of in de afgelopen 2 weken naar de tandarts bent geweest neem dan van tevoren even contact met ons op.
  • Als je heel veel tandsteen hebt is het raadzaam om eerst langs een tandarts of mondhygiëniste te gaan en dit te laten verwijderen.

 

Wat is belangrijk om te doen voordat ik mijn tanden laat bleken?

Het is belangrijk om van tevoren even goed te eten en alvast uw tanden te poetsen. Je mag na de behandeling namelijk 2 uren niet eten en drinken. Mensen met diabetes moeten hier ook goed op letten op welk tijdstip ze een afspraak inplannen zodat ze geen problemen krijgen met hun bloedsuikerspiegel.

 

Wat is belangrijk na de behandeling?

Na de behandeling mag je 2 uren NIET eten of drinken. Water drinken mag natuurlijk wel.

In ieder geval de eerste 3 uur niet roken, het advies is om 24 uur NIET te roken, dit is volledig op eigen risico.

De eerste 24 uur na de behandeling moet je alle producten met veel kleurstoffen vermijden. Denk onder andere aan producten als koffie, thee, drop, chocola, kerrie, curry, ketchup, spinazie, rode bieten, rode kool, gekleurde tandpasta, gekleurd mondwater. Kortom alles wat een wit T-shirt zou kunnen bevuilen? Niet nemen!

Wat je wel mag eten is een broodje met ham of kaas, witlof, prei, aardappelen, frikandel, patat, kroket, kaassouflé, mayonaise, softijsje, melk, rijst, kip (zonder kerrie uiteraard) etc.

PRIJZEN!