MAAK ZELF JE ONLINE AFSPRAAK!

Misencil lijmen zijn anders dan alles wat er op de markt te verkrijgen is aan lijmen. Dus hierom Misencil:

 • 100 % veilig hygiënisch;

 • Zelfde lijm wordt in de geneeskunde gebruikt om lichaamsweefsels te hechten.

 • Binnen 2 uur waterproof (geen ander merk heeft dit)

 • Brand niet (ook niet tijdens de behandeling)

 • Zelfde lijm wordt gebruikt door oogchirurgen.

 • Ook voor zwangere dames.

 • Voldoet aan alle strenge veiligheidseisen.

Wimperextensions Misencil:

Jetties nagelstudio & wimperextensions werkt exclusief met de hoogwaardige, luxe en 100 % veilig hygiënische producten van Misencil. Volgens velen zijn dit de beste wimperextensions ter wereld! Ontdek de befaamde “Red Carpet Treatment” van Misencil wimperextensions exclusief bij Jetties nagelstudio & wimperextensions.

Met de Misencil wimperextensions lijkt het alsof je van nature gezegend bent met lange en volle wimpers. Ze zijn natuurlijk, mooi en glamorous zonder schadelijke effecten aan je natuurlijke wimpers. Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen hoef je je geen zorgen te maken over deze topkwaliteit wimperextensions.

Misencil is actief in 45 landen en heeft wereldwijd 10.000 exclusieve gecertificeerde salons waaronder Jetties nagelstudio er 1 van is.

De wimperextensions van Misencil zijn afkomstig uit Canada, zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardige kunststof en zijde, waardoor ze er heel natuurlijk uit zien. Ze zijn gemaakt van antiallergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis, welke geleidelijk dunner wordt naar het einde van de wimper. Daardoor lijkt deze heel erg op de natuurlijke wimperhaar. Ze zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. Ze voelen als echte wimpers en zien er ook uit als echte wimpers, ook blijven ze beter en mooier zitten.

Met de one by one techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm welke niet schadelijk is voor de natuurlijke wimperhaartjes. 

Wil je meer weten over de behandelingen of producten van Misencil neem dan contact op met Jetties nagelstudio & wimperextensions, info@jetties.nl of 06 184 872 79 (appen mag ook).

De hoge kwaliteit van Misencil is het resultaat van de eigen ontwikkeling in de Canadese laboratoria, in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. Misencil voldoet aan alle strenge hygiëne en veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en Canada.

Ervaar de beste, veiligste, lichtste en meest luxe wimperextensions ter wereld!

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van antirimpel pads met een liftend effect. Wat er voor zorgt dat je ogen een complete verwenbehandeling krijgen tijdens het zetten van de wimperextensions. Na het zetten van de wimperextensions wordt er ook nog een nanomistbehandeling gegeven welke een heerlijke verkoelende  werking heeft op de oogleden. Na de behandeling krijg je een oogborsteltje mee voor de verzorging van de wimperextensions.

Als je lang plezier wilt hebben van je wimperextensions dan is het raadzaam om de Misencil verzorgingsproducten te gaan gebruiken. Deze zijn veelal voorzien van de Zwitserse Appelstamcel technologie, ook wel Pomodermie genaamd.

Iedere dag verliezen we wimperhaartjes. De wimperextensions vallen uit met het verlies van de eigen wimperhaartjes. Voor een blijvend mooi resultaat adviseer ik om de wimperextensions om de 2 of 3 weken op te vullen.

Misencil heeft ook een geweldig serum waarmee je beschadigde wimperhaartjes kunt herstellen maar ook binnen 15 dagen allemaal nieuwe haartjes hebt. Dit serum is te gebruiken voor wimpers en wenkbrauwen.

Wimperextensions zijn perfect nagemaakte wimperhaartje welke 1 voor 1 op de natuurlijke wimpers worden geplaatst om zo verlenging en eventueel verdikking van de eigen wimpers te creëren. Doordat er veel keuze is in krullen, diktes en lengtes kun je iedere gewenste look creëren, van natural tot xtreme. We kijken samen wat het beste bij jou past!

De one by one techniek zorgt er voor dat je de wimpers niet voelt zitten. Het resultaat is prachtig, het verjongt de ogen en geeft je continu een frisse uitstraling!

De wimperextensions waar Jetties mee werkt zijn 100% Silk. Ze voelen prettig aan en zijn ook goed zichtbaar als ze haartje voor haartje worden geplaatst.

De voordelen van wimperextensions:

 • Altijd mooie lange wimpers.
 • Mooie en volle wimpers met een natuurlijke uitstraling.
 • Iedere gewenste look is te creëren
 • Ook een feestelijke look behoort tot de mogelijkheden d.m.v. bijvoorbeeld kleur of glitter
  (graag aangeven bij het boeken van de afspraak)
 • De wimpers zijn heerlijk zacht, je voelt ze niet.
 • Je hebt geen mascara meer nodig.
 • Geen wimperkrultang meer nodig
 • De wimperextensions zijn na 2 uur waterproof dus je kunt er gewoon mee zwemmen, douchen of naar de sauna gaan.

Wimperextensions ‘One by One lashes’

Wimperextensions zijn perfect nagemaakte wimperhaartjes welke 1 voor 1 op de natuurlijke wimpers worden geplaatst om zo verlenging en eventueel verdikking van de eigen wimpers te creëren. Doordat er veel keuze is in krullen, diktes en lengtes kun je iedere gewenste look creëren, van natural tot xtreme. We kijken samen wat het beste bij jou past!

De one by one techniek zorgt er voor dat je de wimpers niet voelt zitten. Het resultaat is prachtig, het verjongt de ogen en geeft je continu een frisse uitstraling!

De wimperextensions waar Jetties exclusief mee werkt zijn van het merk Misencil. Ze voelen prettig aan en zijn ook goed zichtbaar als ze haartje voor haartje worden geplaatst.

PRIJZEN!